hier zijn wij!
Snellestraat 24-26
5211 EN 's-Hertogenbosch
073 - 614 10 15

(SORRY ALS WE NIET BEREIKBAAR ZIJN, BIJ ONS BINNEN, BEN JE PRIORITEIT ÉÉN)

Donderdag t/m Zondag
10.00 - 19.00 uur

Het werd normaler, toch niet - of toch wel? Nee nog niet. We moeten met zijn allen iets strenger worden. Helaas pindakaas, maar noodzakelijk. Als we ons allemaal aan de regels houden die de Rijksoverheid aan ons oplegt, kunnen we er samen voor zorgen dat we hopelijk snel weer mogen versoepelen. We leggen de aanpassingen op deze pagina graag even aan je uit. DIT doen we zodat jij niet voor verrassingen komt te staan wanneer je bij ons bent.

We praten op deze pagina over het check gesprekje, reserveren, één huishouden, handen wassen en 1,5 meter afstand

 

reserveren

Ja dat kan. Je kunt een tafel reserveren voor 4 personen. Kom je uit één huishouden met 6 personen? Dan mag je ook aan één tafel. We reserveren een beperkt aantal tafels zodat we flexibel blijven voor binnenloop. Reserveren doe je via de contactpagina

Shifts:
Voor de te reserveren tafels werken met met twee shifts: 17.00 - 19.00 of van 19.00 tot sluit. Letten jullie zelf ook op de eindtijd? Zo heeft iedereen ruim de tijd om te kunnen genieten.

Aangepaste sluitingstijd:
Tja, om 21.00 mogen de gasten alleen nog maar naar buiten, niemand meer naar binnen. Om 22.00 wensen we je slaap lekker. Een nachtkusje bewaren we voor de volgende keer, na corona.

 

check gesprekje

We voeren het check-gesprek digitaal met je uit. Je laat ook daar je gegevens achter bij ons. Je laat je gegevens achter zodat de GGD contact met je op kan nemen mocht er een lokale uitbraak zijn.

Blijf dus thuis wanneer; je koorts of verkouden bent, iemand anders in het huishouden koorts of verkoudsheidsklachten heeft, je in de afgelopen 14 dagen COVID-19 heeft gehad of in aanraking bent geweest met iemand die COVID-19 heeft gehad in de afgelopen 14 dagen.

Maar wat als ik een loopneus hebt of veel nies vanwege bijvoorbeeld hooikoorts of iets anders?
Ook dan moeten we streng zijn, iemand zou namelijk COVID-19 met zich mee kunnen dragen maar nog geen symptomen hebben. Door het niezen van de hooikoorts, kun je alsnog COVID-19 overdragen aan een ander.

 

handen wassen
handen wassen
handen wassen!

Om ervoor te zorgen dat we met zijn allen zo min mogelijk mensen besmetten met het COVID-19 virus is het erg belangrijk dat we allemaal geregeld onze handen wassen. Bij binnenkomst vragen we je handen te desinfecteren, verder zorgen wij ervoor dat je de mogelijkheid hebt geregeld je handen te wassen.

Onze medewerkers wassen elk halfuur hun handen.

 

één huishouden

Heb je met je beste vriend, vriendin, leukste collega, aartsvijand of moeder gereserveerd? Dan is er niet zoveel aan de hand. Jullie mogen gewoon lekker met z'n tweeën aan tafel. Zelfs met vier! Kom je met vijf personen of meer? Dan moet de samenstelling van jullie reservering bestaan uit één huishouden.

Maar als ik met mijn 5 collega's reserveer waar ik toch elke dag mee samenwerk? Zelfs dan kunnen we je reservering niet accepteren, er wordt door de Rijksoverheid een duidelijke lijn getrokken. Binnen 1,5 meter afstand alleen één huishouden en anders iedereen aan tafel op 1,5 meter afstand. Die ruimte kunnen we helaas niet bieden op dit moment.

Maar als ik met mijn drie collega's reserveer waar ik toch elke dag mee samenwerk?
Zelfs dan kunnen we je reservering niet accepteren, er wordt door de Rijksoverheid een duidelijke lijn getrokken. Binnen 1,5 meter afstand alleen één huishouden en anders iedereen aan tafel op 1,5 meter afstand. Die ruimte kunnen we helaas niet bieden op dit moment.

 

1,5 meter

Alle tafels staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. We vragen je dus ook om de tafeltjes te laten staan waar ze staan, schuif hem niet aan tafel bij je leuke buren of zet hem niet even toch wat meer uit de zon. Wil je graag ergens anders zitten? Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Blijf zoveel mogelijk aan tafel zitten. Als je even naar het toilet gaat en weer terug, ga dan weer lekker aan je eigen tafeltje zitten. Het is momenteel simpelweg even niet toegestaan om even bij te kletsen aan een ander tafel met je biertje.

Als je naar het toilet gaat of naar je tafeltje, houd dan zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van andere gasten.

Serveren jullie wel gewoon aan tafel?
Ja! We serveren gewoon aan tafel, omdat we aan onze medewerkers vragen thuis te blijven bij klachten en we met jullie een check gesprek hebben bij aanvang, kunnen we veilig aan tafel komen om gewoon jullie te bedienen zoals je van ons gewend bent.

nog vragen?

Heb je nou toch nog vragen over al onze maatregelen? Stel ze gerust via een berichtje op onze contactpagina. We geven dan snel antwoord.

graphic

Donderdag t/m Zondag
10.00 - 19.00 uur

Snellestraat 24-26
5211 EN 's-Hertogenbosch
073 - 614 10 15
CONTACT

(SORRY ALS WE NIET BEREIKBAAR ZIJN, BIJ ONS BINNEN, BEN JE PRIORITEIT ÉÉN)

    

kijk ook eens naar de Overkant, BUURT óf Oven Aan, Kom Eraan!